Kako se registrovati na staima.me?

Kako se registrovati na staima.me?

Prvi korak do sigurne kupovine je registracija. Tako ćete moći u potpunosti iskoristiti sve pogodnosti koje koje vam staima.me pruža, prijavom možete biti sigurni da nećete propustiti niti jednu akciju niti novitet koji smo dodali u našu ponudu.

Kliknite na link za registraciju

Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak. Kliknite na polje „Registracija“ u gornjem desnom uglu svake stranice, te potom kliknite na tipku "Registracija korisnika" ili  "Registracija prodavca". Bez brige, slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji onemogućuju krađu ličnih podataka.

Upišite svoje podatke za registraciju korisnika/prodavca 

Popunite neophodne detalje profila koji sadrže zvjezdice kao i tražene informacije u ostalim poljima. Potvrda o vašoj registraciji sa korisničkim podacima koje ste upisali stiže na vaš e-mail u nekoliko trenutaka. Tako je registracija završena i možete pregledavati našu ponudu, kreirati svoje liste želja ili odmah stavljati proizvode u korpu i tako sigurno kupovati.

Jednostavno, zar ne? Pridružite nam se! 

Kliknite na ovaj link, slijedite uputstva koje ste upravo prošli i pridružite se staima.me zajednici koja svakodnevno ima mogućnost kupovine više od 150.000 različitih proizvoda po pristupačnim cijenama, uz mogućnosti jednokratnog plaćanja po uzećem kao i plaćanja online bankingom, te brzom i pouzdanom isporukom u cijeloj Crnoj Gori. 

Istražite i ostale pogodnosti 

Čekate bolji trenutak za kupovinu? Nema problema, dodajte proizvode u svoju listu želja kako bi ih kasnije jednostavnije pronašli ili podijelili sa svojim prijateljima. Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte.